(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kynutá cmunda trošku jinak :-)
Potřebné ingredience
12 středně velkých brambor
1 hlavička česneku (dle chuti)
1 nožka klobásky ( my klobásky neradi, tak opět dietní salámek)
1 vejce
1 kostka droždí
1/2 hrnku oleje (na vymazání plechu)
1 hrníček vlahého mléka
1 hrníček rozpuštěného sádla ( já nedávám, dala jsem půl hrnečku másla-a taky je to mňamka)
1 hrníček hladké mouky
1 hrníček jemné strouhanky
hrstka majoránky
sůl, pepř
Postup přípravy
Brambory, česnek, klobásu nastrouháme do větší mísy. Z droždí a trošky mlíka si uděláme kvásek, který se zbytkem ingrediencí přidáme k bramborové směsi. Vše důkladně promícháme(těsto by mělo být hustší než lívancové) a rozetřeme na olejem vymazaný plech, necháme ještě cca 30 minut kynout. Pak pečeme v předem vyhřáté troubě asi 45 inut na 200 st.C dorůžova.
Dobrou chuť!!!
Dobrou chuť!!!
před kynutím
před pečením na plechu
po upečení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé